La 09.03.2015, un bărbat de 44 ani, din satul Deleni, comuna Pârteştii de Jos a reclamat că la aceiaşi dată a fost agresat, fiindu-i sustrase bunuri din adăpostul improvizat pe un teren viran din municipiul Suceava.

  Întrucât  acesta a refuzat l-au lovit, după care i-au răscolit adăpostul şi  i-au sustras din interiorul acestuia,  diverse obiecte de  îmbrăcăminte, trei ciocane, doi cleşti şi mai multe obiecte metalice de veselă, prejudiciul fiind stabilit la 200 lei.

În urma agresiuni suferite persoana vătămată nu a necesitat transportarea la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma activităţilor investigative şi de cercetare efectuate în cauză au fost identificaţi participanţii iar la data de 30.03.2015 un tânăr de 19 ani , din comuna Mitocu Dragomirnei, jud. Suceava a fost localizat şi prins  pe raza mun. Suceava.

 În baza probatoriului administrat s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore a suspectului, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată faptă prev. şi ped. de art. 233 , 234 Cod penal , fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

  În cauză s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, urmând ca inculpatul să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de emitere a mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.