Actualul primar al orașului Broșteni, Mihai Molodeschi, precum și viceprimarul, Ion Bârsan, au coronavirus și se află internați la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Alături de ei se află și o asistentă socială.

Marți, 21 aprilie, la Primăria Orașului Broșteni se testează contacții direcți ai celor din vârful administrației publice locale. Testarea se face prin aparatul achiziționat de primăriile din zona Dornelor, inițiativa acestora dovedindu-se una de real ajutor.

„ Joi, 23 aprilie, vom avea o imagine de ansamblu a situației de la Broșteni, după ce vor ajunge rezultatele. Noi am fost contacți direcți ai domnului Rusu Vasile, care, din păcate a decedat. Deocamdată, DSP a hotărât ca Primăria să fie închisă, însă vom vedea ce măsuri se impun după rezultate”, a declarat primarul de la Broșteni.

Mihai Molodeschi spune că a avut, mai întâi, niște simptome pe care medicul de familie le-a asociat cu „roșu în gât”. Acesta a avut dureri de gât, de ureche și a făcut și febră, însă nu de speriat.

După ce a văzut că simptomele nu cedează la tratamentul prescris, s-a testat, a fost pozitiv,  iar în felul acesta a ajuns la Suceava la spital.

„Eu am mai stat în spitale și chiar e mai bine ca în alte părți. Nu este așa rău cum se spune public. Din momentul în care am ajuns, am primit medicamente, și pot spune că mă simt mai bine decât mă simțeam când am venit”, a declarat pentru SuceavaLive primarul orașului Broșteni.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.