Începutul lunii martie va aduna sute de oameni, îmbrăcați în costume populare, în Casa de Cultură din Poiana Stampei și asta pentru că aici va avea loc o nouă ediție a Balului Gospodarilor.

Deși inițial a fost invitată să întrețină atmosfera Daniela Condurache, la cererea localnicilor, edilul comunei a acceptat să invite alți doi interpreți de muzică populară, care se pare că se află în preferințele localnicilor.

„La solicitarea gospodarilor din comuna Poiana Stampei, care și-au manifestat dorința de a-l asculta și a lua binecuvântare înainte de Postul Paștelui de la părintele Cristian Pomohaci, am hotărât să-i adresez o invitație părintelui. Acesta și-a arătat toată dragostea și deschiderea pentru aceste ținuturi și pentru oamenii de aici, drept pentru care, va fi prezent pe 5 martie în mijlocul nostru. Totodată, consider că prezența lui Cristian Pomohaci, în comuna noastra vine și ca o îmbărbătare a noastră ținând cont că, de curand s-a împlinit un an de când a dispărut biserica din centrul comunei. Prestația artistică a părintelui Pomohaci va fi completată de programul muzical susținut de cunoscuta artistă Laura Olteanu. Prezența Danielei Condurache în Poiana Stampei nu va mai avea loc, urmând să o contactăm cu prilejul altor manifestări care vor avea loc în frumoasa noastră localitate”, a spus primarul comunei Poiana Stampei, Viluț Mezdrea.

Trebuie amintit faptul că, până în prezent, și-au anunțat deja prezența, pentru evenimentul din 5 martie, sute de oameni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.