Luni, 2 septembrie, în jurul orei 3:32, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că la cazinoul ,,Las Vegas” a fost agresat un bărbat. 

Patrula de siguranță publică deplasată la fața locului a constatat următoarele: O.O., de 27 ani, din comuna Horodnic de Sus, client al cazinoului, a sesizat faptul că a fost împins de către un tânăr, care mai apoi i-a sustras portofelul în care avea 500 Euro și documente de identitate. 

În urma cercetărilor efectuate a fost identificat autorul faptei în persoana lui A.B., în vârstă de 18 ani, din municipiul Rădăuți.

După administrarea probelor în cauză și după audierea autorului în calitate de suspect, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

A.B. se afla sub măsura controlului judiciar, măsură dispusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți în dosarul penal în care este inculpat sub aspectul săvârșirii mai multor fapte de distrugere prin incendiere în incinta bazarului Rădăuți, fapte comise în lunile iunie-iulie 2019. 

Suspectul a fost escortat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Suceava, iar în 03.09.2019 urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.