Primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea, a anunțat că  proiectul WiFi4YOU a fost finalizat. Edilul a subliniat că  investiția a fost realizată cu bani europeni.
Edilul a accesat proiectul WiFi4EU și a obținut o finanțare de 15 000 de euro, bani cu care a instalat rețele de internet în interiorul și în exteriorul mai multor instituții, respectiv Primărie, Liceul Tehnologic, Casa de Cultură Dorna Candrenilor, Grădinița cu program prelungit, Imobil multifuncțional, Dispensarul uman, Piata Agroalimentară, Școala Poiana Negrii și Căminul Cultural Poiana Negrii.
Trebuie precizat că accesul locuitorilor comunei la reţeaua WiFi4EU este gratuit, nu conţine publicitate comercială şi nu utilizează date cu caracter personal în scopuri comerciale. Reţelele WiFi sunt uşor accesibile şi utilizează echipamentele cele mai recente şi de cea mai bună calitate disponibile, capabile să asigure o conectivitate de mare viteză utilizatorilor.
„În această perioadă internetul a devenit indispensabil pentru toată lumea și, de aceea, consider că acest proiect este unul foarte benefic pentru locuitorii comunei noastre. De asemenea, pentru a veni în sprijinul elevilor care, din cauza pandemiei de coronavirus trebuie să studieze online, achiziționăm 180 de tablete pentru aceștia, cu bani din bugetul local”, a declarat primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.

One Response

  1. Buzarnescu

    Intelegem bunele intentii si le apreciem . In schimb, atentie mare la impactul radiatiilor electromagnetice. O sa constatati ca vor creste durerile de cap in comuna si oamenii, inclusiv angajatii primariei, nu vor sti de ce .. Alte localitati din occident, dimpotriva , elimina routerele sau pun de putere f mica, iar semnalul WI-Fi este transmis prin cablu . Mai toti au acum date mobile si este suficient . A da drumul la semnal , radiatii electromagnetice pe strazi la un nivel maxim, din dorinta de a face bine, este o mare capcana. Sunt multe persoane care fug de asa ceva . Sa nu uitati ce v-am spus acum ! Macar sa va limitati la ceea ce ati pus… Studiati efectele adverse in special la cei sensibili , copii si persoane in varsta… Daca tot a fost daruita de Dumnezeu localitatea cu aer, apa curata… e pacat sa o poluati cu radiatii electromagnetice .

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.