Se pare că farmecele și descântecele nu au mai funcționat în cazul unei tămăduitoare în vârstă de 23 de ani din Iași. În ciuda faimei sale de iscusită ghicitoare în cărți, tămăduitoarea Irina nu a reușit să își întrezărească propriul viitor. Nici cărțile și nici ghiocul nu au salvat-o din mâinile polițiștilor.

Totul a început când la celebra ghicitoare s-a prezentat o tânără disperată, cu diverse necazuri și încurcături ale vieții. Pentru suma de 4900 de lei, tămăduitoarea Irina a promis să-i ușureze existența tinerei și să îi faciliteze drumul spre tot ceea ce își dorește în viață. Doar că… pe parcursul ritualurilor sale, tămăduitoarea Irina a realizat că suma cerută era prea mică pentru eforturile depuse și, îndemnată de spiritele sale întunecate, a mai cerut victimei încă 2500 de lei. Furioasă că victima nu mai avea de unde să scoată și restul de bani, vrăjitoarea a amenințat că toate secretele adunate în globul ei de cristal aveau să fie scoase la lumină și dezvăluite familiei tinerei.

Pentru tânăra înșelată, acesta se pare că a fost momentul trezirii la realitate, așa că, în data de 11 noiembrie 2015 a anunțat poliția, spunând că a fost înșelată.

Deși din traiectoria destinului său nu făceau parte nici anchetatorii, nici sumbrul arest, tămăduitoarea Irina din Iași, în ciuda incantațiilor și a ritualurilor făcute, a fost reținută și apoi prezentată Judecătoriei Suceava cu propunerea de arestare preventivă, instanţa emiţând pe numele inculpatei un mandat de arestare preventivă de 30 zile.

Totodată s-a dispus şi punerea sub sechestru în vederea recuperării prejudiciului a unui autoturism aparţinând inculpatei, în valoare de 7000 Euro, vehicul ce a fost indisponibilizat la sediul poliţiei.

Se pare că nu este prima dată când vrăjitoarea Irina amenință și înșeală oamenii disperați, de aceea cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a inculpatei. În cauză s-a beneficiat de suportul tehnic al Serviciului Român de Informaţii şi Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.