Miercuri,  05.02.2020, ora 15:05, C. Andrei de 32 ani din com. Dornești, în timp ce conducea autotrenul pe DN 2 E 85, din direcția Drăgușeni spre Fălticeni, în dreptul restaurantului Regal Gold, a intrat în depășirea unei coloane care se afla oprită, ca urmare a unei tamponări și a lovit în partea din spate autoturismul VW care se afla oprit, fiind proiectat într-o autoutilitară care a părăsit ulterior locul accidentului, dar în urma cercetărilor a fost identificată.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 5 persoane, care au fost transportate la Spitalul Mun. Fălticeni, toți ocupanți ai autoturismului VW.

Conducătorul auto C. Andrei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, recoltându-i-se probe de sânge la Spitalul Mun. Fălticeni.

Traficul a fost blocat pe DN 2 E 85, pe relația Fălticeni-Spătărești și a fost deviat pe relația Fălticeni – DJ 209 H – DN 2E – Spătărești.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 5 persoane, care au fost transportate la Spitalul mun. Fălticeni:

  • Conducătorul autoutilitarei marca Volvo C. Andrei care a fost diagnosticat cu “contuzie lombară și braț drept”.
  • Conducătorul autoturismului marca VW Modoranu Ion de 34 ani din Boroaia care a fost diagnosticat cu “ contuzie coapsă stânga și gambă dreapta”.
  • Pasageră în autoturismul marca VW M. Elena de 23 ani din Boroaia care a fost diagnosticată cu “ contuzie frontală dreapta și regiunea molară stânga”.
  • Pasager în autoturismul marca VW M. Constantin de 3 ani din Boroaia care a fost diagnosticat cu “plagă contuză frontală dreapta”.
  • Pasageră în autoturismul marca VW M. Mihaela de 1 an din Boroaia care a fost diagnosticată cu “plăgi escoriate faciale”.

Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoutilitarei marca Volvo care a intrat în depășirea unei coloane ce se afla în staționare pe marcaj axial continuu dublu.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție fapt”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.