În debutul ediției din acest an, pe Pârtia de Schi Veverița va avea loc şi tradiţionalul Concurs de Schi Alpin, adresat tuturor categoriilor de vârstă, fondul de premiere ridicându-se la aproape 20.000 de lei.

Locurile de cazare din stațiunea montană sunt aproape epuizate, pârtiile se prezintă in stare excelentă după ninsorile din ultimele zile, temperaturile au permis și funcționarea tunurilor de zăpadă, astfel încât “Serbările” de anul acesta să se deruleze sub cele mai bune auspicii!

Seara de vineri va prilejui reîntâlnirea skiorilor și turiștilor cu trupa N&D, noua formulă, cu DYA, fiind una apreciată la concertele de genul “Nostalgia”. Nemuritorul “Vino la mine” se va auzi live la Dorna, chiar de Ziua îndrăgostiților,  după mai bine de 20 de ani de la lansare. Seara de vineri va debuta, de la ora 19.00 cu Michael STAR și Doru Bighiu, cel care este pentru al 17-lea an consecutiv amfitrionul evenimentului.

Mai apoi vor urca pe scena bistrițenii de la Big City, precum și tânărul localnic MPE.

Ziua de sâmbătă va debuta, la scena din Parcul Municipl, de la ora 18.00, cu premierea celor mai iscusiți skiori și snowboarderi, care se vor întrece la Cupa “Serbările Zăpezii”, iar mai apoi încălzirea va fi făcută tot de Michael STAR de la Orion Fm.  Ediția de anul aceste va readuce la Dorna o trupă care a făcut istorie in ultimii 20 de ani in muzica românească. DJ Project se află și acum in topuri cu piesa <Retrograd>, de altfel piesa aflată pe locul 2 in topul celor mai căutate piese pe Shazam anul trecut. Gino Manzotti și Dj Max vor veni alături de Andia la Serbări. Nici la ediția de anul acesta nu va lipsi concursul de tăiat bușteni cu joagărul, precum și alte surprize anunțate de organizatori.

Ziua de sâmbătă va fi încheiată de concertul indrăgitei JO, care alături de trupa sa le promite tuturor celor prezenți la Serbări un concert plin de energie și de piese cunoscute, concertul artistei fiind unul foarte așteptat la poalele Dealului Negru.

Așa după cum am aflat de la Primarul Ilie Boncheș, ziua de duminică este și anul acesta dedicată folclorului. “Încă de la primele ediții, duminica avem invitați de seamă ai muzicii populare, din zonă și nu numai. Anul acesta, pe lângă artiștii locali, Ansamblurile “Plaiurile Dornelor” și “Dorna Dorului”, Loredana Costea, Miruna si David Țăran, Ilioara Ștefănel, Teodora Negrea, Ionela Nițucă si Panfil Roată, ne bucurăm să avem din nou invitați pe membrii Ansamblului Profesionist “Ciprian Porumbescu” din Suceava. Ne onorează cu prezența și îndrăgitele soliste Andreea Haisan și Olguța Berbec, alături de Remus Novac, soțul domniei sale! Vă invităm cu drag la “Serbările Zăpezii” de la Dorna”, a conchis edilul Boncheș.

Spectacolele de la scenă, amplasată pe Aleea principală din Parc, vor debuta vineri și sâmbătă de la ora 19:00, iar cel de duminică (folclor) de  la ora 14:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.