Iată câteva sfaturi care urmate, îți vor aduce bogăția în casă:

1.Fiecare problemă trebuie rezolvată în timpul cel mai scurt, pentru că vei depune mai puţine eforturi pentru soluţionarea problemei în cauză. Fii hotărât!

2.Lucrează mai puţin pentru alţii. Cu cât mai mult lucrezi, cu atât mai rău trăieşti. Nu consider munca o îndeletnicire cu ceea ce îţi place. Pentru că ea te subjugă.

3.Dacă vrei să câştigi bani, adu pe piaţă ceva valoros şi oamenii îţi vor aduce bani benevol. Cantitaea banilor depinde de cât de corect îţi vei repartiza câştigurile.

4.Lucrează doar în interes personal. Uită de loialitatea faţă de firmă. Compania întotdeauna se va îmbogăţi pe spinarea ta, altfel nu ai lucra acolo.

 

5.Gândeşte-te cum ai putea câştiga 50000$ în lună. Se poate şi mai  mult. Mai puţin în niciun caz!

6.Banii îţi vin datorită altor oameni. Comunică!

7.Anturajul sărac te atrage în sărăcie aproape întotdeauna. Chiar şi în anturajul celor mai bogaţi oameni se vor găsi “prieteni, rude şi alţi cerşetori”, care, de nu se vor debarasa de ei, repede îi vor goli de bani. Dacă eşti sărac, în anturajul tău nu-i iubesc şi nu-i respectă pe cei bogaţi. Trebuie să comunici cu Învingători şi Optimişti.

8.Te înconjoară sărăcia dacă fugi de responsabilităţi!

 

10.Dacă ai puţini bani, trebuie să-ţi faci o afacere. Dacă nu ai bani deloc, trebuie cât mai curând să-ţi faci o afacere. Caută probleme şi gândeşte-te la modul de soluţionare a lor. În baza celor mai de succes soluţii, întocmeşte un plan de afaceri şi propune-l investitorilor.

11.Studiază biografiile celor mai bogaţi oameni din lume.

12.Dă răspunsuri la întrebările “Cine sunt eu? Prin ce mă deosebesc de alţii? Care este rostul vieţii mele? Cu ce m-aş fi ocupat dacă aş fi avut o groază de bani?”. Fii sincer! Forţa, energia, pasiunea din aceste răspunsuri sunt atotputernice!

13.Visurile sunt cele mai importante în viaţă! Să visezi şi să crezi că visurile se vor împlini! Omul moare treptat dacă încetează să viseze.

 

14.Ajută oamenii! Nu pentru bani, dar din toată inima! Doar pe acei oameni pe care tu însuţi vrei să-i ajuţi. Nu-i neapărat să fie rude sau cunoscuţi.

15.Fă complimente! Unei femei pentru o coafură frumoasă, unui bărbat pentru corpul său atletic, motive sunt multe. Te va ajuta te apreciezi pe tine însuţi.

16.Ţine un jurnal al victoriilor tale. Supărările şi înfrângerile se memorează mai uşor decât victoriile şi succesele. Dacă ţi-e greu pe suflet, citeşte jurnalul.

Ultimul sfat. Niciodată, absolut niciodată nu capitula! Trebuie să lupţi cu orice inamic până la capăt, iar sărăcia este inamicul numărul unu.

sursa: http://etozhizn.ru