Radu Reziuc, candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al comunei Mitocu Dragomirnei a reușit să se înconjoare de o echipă demnă de toată admirația, oamenii fiind dornici să contribuie, fiecare în felul său, la schimbarea pe care cu toții o așteaptă.

Tânărul inginer Daniel Popovici, candidat la funcția de consilier local al comunei, dar și propunerea de viceprimar, înghite în sec când vede că locul în care trăiește parcă îmbătrânește pe zi ce trece, în loc să prospere.

Acesta consideră că, dacă un viceprimar își face treaba și își îndeplinește atribuțiile, rezultatele apar imediat.

„Sunt tânăr și cred că asta ar trebui să facem noi, tinerii: să ne implicăm pentru a schimba în bine ceva în locul în care trăim! Nu mi-e rușine de muncă! Știu că, în calitate de viceprimar, voi avea atribuții importante precum curățenia din comună, deszăpezirea, starea drumurilor și așa mai departe! Toate aceste atribuții îndeplinite corect, cu responsabilitate, ne vor schimba fața comunei și cred că asta ne dorim cu toții! Am dorința și energia necesară să pun mâna pe lopeți, la propriu, și sunt pregătit de a doua zi de după alegeri să trecem la treabă pentru că am pierdut destui ani”, a declarat Daniel Popovici.

La rândul său, Cătălin Bucșa, candidat la funcția de consilier local din partea Partidului Mișcarea Populară, a subliniat că proiectele pe care echipa PMP le propune sunt extrem de realiste și pleacă de la nevoile imediate ale oamenilor.

„De la mic se face mare! Haideți să începem cu gospodărirea comunei, la propriu. Nu doar să ne facem că ne îndeplinim atribuțiile. Ne calcă pragul, datorită mănăstirii, și mulți turiști, însă nu știu cu ce impresii plecă când văd mizeria din comună. Cu lucrurile mici vom începe și vom arăta că suntem adevărați gospodari. Cred cu tărie că oamenii își doresc o schimbare și că vor veni alături de noi, pentru că… unde-s mulți, puterea crește”, a spus Cătălin Bucșa.

Reamintim ca în anul 2016, atunci când a candidat pentru funcția de primar, Radu Reziuc a obținut pentru partidul din care face parte (PMP) un scor onorabil, astăzi fiind principalul contracandidat al primarului în funcție, cu șanse reale de câștig.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.