Pentru că s-a născut într-o zi de vară, Dumnezeu a orânduit ca întreaga viață să îi fie o zi senină de iunie, iar el, la rândul său, să fie o permanentă bucurie pentru cei din jur.

Alexandru Brădățan s-a născut pe 9 iunie 1989, iar astăzi, în ziua în care mai adaugă un an al existenței sale, viața îl răsplătește cu un public care îl iubește exact cât a visat și cu oportunități și proiecte ce vor răsuna în timp, la fel ca glasul său.

La 32 de ani, proiectul său de suflet „Sunt din Bucovina” capătă o amploare admirabilă, un nou material discografic, cu același nume, va apărea în viitorul foarte apropiat, iar evenimentele organizate de el din respect pentru cei care-l îndrăgesc au intrat în linie dreaptă cu pregătirile.

Alexandru Brădățan este un nume ce ajunge, încet și sigur, să se confunde cu numele de Bucovina, iar la baza acestei mari realizări se află multă muncă, sacrificii, investiții și o dragoste nemărginită pentru zona în care s-a născut.

Drept dovadă, chiar cu o zi înainte de ziua sa, artistul a lansat o nouă piesă intitulată atât de sugestiv „Cântecul de la Humor”, adică o nouă declarație de iubire pentru orașul său și pentru oamenii lui.

Astăzi, de ziua lui, și Bucovina îi răspunde cu dragoste și gânduri alese!

La mulți ani, cu o dispoziție strălucitoare și aplauze puternice, Alexandru Brădățan!

Să existe multe astfel de zile minunate în viața ta! Să fii mereu pe valul gloriei și să îți faci întotdeauna visele să devină realitate!

La mulți ani, om cu carismă și talent! Să nu-ți pierzi măiestria, să nu te îndoiești de succesul tău și să nu-ți lași ideile deoparte! Să fie fiecare zi un spectacol minunat cu emoții de bucurie și aplauze tunătoare în cinstea ta!

La mulți ani, artist! Spectacole grozave pe scenă și oameni buni pe drum!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.