Un băiat de 15 ani a ajuns la spital după ce s-a izbit într-un stâlp cu maşina mamei sale.

În dimineaţa zilei de joi, 17 iulie, pe DC Păiseni, în comuna Cornu Luncii, un minor de 15 ani, din localitate, fără permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul mamei sale, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp din beton de susținere a rețelei electrice.

În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului și vătămarea corporală a minorului, care a părăsit locul accidentului și a plecat la domiciliu pe jos. Ulterior, mama minorului s-a deplasat la locul producerii accidentului și a tractat autoturismul până în curtea locuinței, după care la ora 08.03, respective la 3 ore de la producerea incidentului, a solicitat deplasarea la fața locului a unei ambulanțe, pentru acordarea de îngrijiri medicale fiului său, precizând că acesta a căzut din căruţă.

Minorul a fost transportat cu ambulanța la spital, necesitând pentru vindecare 25-30 zile de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.