Prieteniile rezistă și în pandemie, iar în timp ce unele firme din mediul privat pun lacătul pe afaceri, alții au grijă să profite de această perioadă și să prospere.

Fie că ne referim la fini, nași, cumetri, cu toții pot contribui la starea materială a celor din mediul privat pentru că, nu-i așa, o mână spală pe cealaltă și amândouă împart șpaga. Așa parcă era, nu?

Și în comuna suceveană Frumosu rețeta succesului pentru prăduirea banului public are la bază aceleași criterii de „performanță”.

Sub domnia tânărului și neînfricatului primar al comunei Frumosu, Constantin Buga, proaspăt liberal din convingere și nu prin pilele liberalilor vechi din zonă, comuna a căpătat o altă față, la fel și firmele devenite de casă.

MOROSANU J. BOGDAN – INGINER CADASTRU este denumirea firmei care câștigă și 3 contracte pe zi la Primăria Frumosu dacă vrea. Și a vrut!

Cumva, dacă MOROSANU J. BOGDAN – INGINER CADASTRU vrea, mâine Frumosu devine Singapore, dar până atunci deocamdată suge banul public al comunei.

Drept dovadă, pentru meritele sale recunoscute internațional și pentru profesionalismul ieșit din comun, pe data de 17.12.2020, firmei  MOROSANU J. BOGDAN – INGINER CADASTRU  i-au fost atribuite, prin cumpărare directă, 3 contracte.

Unul pentru documentație cadastrare pentru terenuri fără construcții în valoare de 821 de EURO,  unul pentru documentație cadastrare pentru terenuri cu construcții în valoare de 225 de euro și unul pentru studiu topo rețea de gaz în valoare de 7.394 de EURO. O zi bună pentru MOROSANU J. BOGDAN – INGINER CADASTRU: 8440 de euro i-au făcut fața mai zâmbitoare. Banii au fost obținuți în decurs de 23 de minute, timp în care ofertantul și autoritatea locală și-au dat accept pe cel mai complet site de licitații publice din România.

La câteva zile, pe 22 decembrie, MOROSANU J. BOGDAN – INGINER CADASTRU a mai primit un contract, pe 23 a mai primit unul, iar pe 24, Moșul i-a mai adus un contract. Cred că ați înțeles și dumneavoastră că, dacă în Ajunul Crăciunului, MOROSANU J. BOGDAN – INGINER CADASTRU n-ar fi primit un contract, Crăciunul ar fi fost amânat, iar pe ulițele din Frumosu nu s-ar mai fi putut circula pentru că nu erau măsurate de celebra firmă.

De fapt, luna a început bine pentru firma de cadastru încă de pe 11 decembrie când i-a fost atribuit direct un contract în valoare de 2.872,97 de EURO.

Această firmă are un număr de contact la care răspunde un domn Adrian și spune că este o greșeală și că nu are nicio legătură cu MOROSANU J. BOGDAN – INGINER CADASTRU, deci un punct de vedere cu privire la secretul succesului de căpușare a banului public este imposibil în acest moment.

De altfel, un punct de vedere de la primarul Buga, care doar cu firme de casă lucrează, ar fi o jignire din partea noastră și nu dorim asta sub nicio formă.

Totuși, părerea lui poate fi urmărită pe pagina sa de socializare intitulată „Constantin Buga-Primar al comunei Frumosu”.

Până atunci însă se impun câteva menționări speciale:

1-   MOROSANU J. BOGDAN – INGINER CADASTRU nu este o firmă fantomă a nașului, consilierului personal al primarului Buga, oricine s-a gândit la asta a comis o enormă și regretabilă greșeală!

2-   Primarul Buga nu este un arogant care calcă pe cadavrele celor care îndrăznesc să se poziționeze împotriva lui! FAKE NEWS!

3-    Toți cei care nu cred că această firmă de cadastru va transforma Frumosu în Singapore nu merită să trăiască în Frumosu!

Nu este Singapore! Este localitatea suceveană FRUMOSU, vedere color, 2024

4-   Denumirea comunei se referă la primarul ei!

5 –  Toți jurnaliștii mint, iar când doresc să își facă reclamă se agață de imaginea impecabilă a celor mai performanți oameni politici din toate timpurile!

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.