126 de candidați înscriși la Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava pentru examenul de admitere la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni – sesiunea septembrie-octombrie 2021, au fost declarați admiși la proba de evaluare a performanței fizice.

Astfel, sâmbătă, 23.10.2021, începând cu ora 09:00, la sediul Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, va avea loc proba scrisă de verificare a cunoştinţelor.

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2, conform normelor legale în vigoare, la proba de concurs au acces doar candidații care:

– sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2;

– prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore;

– prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore.

La intrarea candidaţilor în spaţiul unde are loc proba, se va verifica dovada că persoanele se află într-una dintre situaţiile care permit participarea, pe baza unui document scris pe care îl vor avea în copie (certificat verde digital Covid-19 printat şi/sau dovada testului negativ RT-PCR/antigen), care se va păstra la dosarul de concurs.

Candidaţilor care nu fac dovada că se află într-una din situaţiile de mai sus nu li se va permite accesul la probe şi procedura de admitere pentru aceştia va înceta.

De asemenea, candidații sunt obligaţi să poarte mască de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pe toată durata prezenţei în locul desfăşurării probei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.