În comuna suceveană Vama, satul Molid, familia Tiron a demonstrat că știe să reînvie atmosfera din străbuni, să scoată la suprafață zestrea satului românesc, dând dovadă de românism pur prin păstrarea straielor tradiționale și a obiceiurilor strămoșești specifice zonei. Străduința lor și bucuria cântecului și dansului popular au transformat activitatea pe care o organizează de câțiva ani într-un adevărat BAL AL GOSPODARILOR.

Astfel, acești oameni implicați în cunoașterea, păstrarea și valorificarea patrimoniului cultural și spiritual românesc își așteaptă „aliații” în acest demers frumos, iar pentru asta organizează a V-a ediție a Balului Gospodarilor de la salon Allegria din Molid. 

„Pe 25 ianuarie ne pregătim să petrecem la cea de-a V-a ediție a BALULUI GOSPODARILOR și îi  așteptăm cu mare drag pe toți iubitorii de tradiție și dans popular,  îmbrăcați în straie populare, să jucăm până în zori, în compania formației GELU TIPA BAND. Invitatul  special de anul acesta va fi artistul  MARIUS ZGÂIANU”, a declarat Tiron SINCLITICA, managerul locației.


Pentru rezervări și detalii, sunați la 0721725725!

Dacă doriți să revedeți imagini din anii anteriori, puteți arunca o privire pe imaginile de mai jos!

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.