În baza unor date şi informaţii, poliţiştii au documentat activitatea infracţională a lui U.Ilie, de 45 din oraşul Siret, acesta având preocupări infracţionale în sfera faptelor asociate contrabandei cu alcool şi ţigări de provenienţă extracomunitară. Urmare a activităţilor investigative şi în baza probatoriului administrat a fost obţinută o autorizaţie de percheziţie la domiciliul suspectului.

Marși, 19 noiembrie 2013, în baza autorizației de percheziție emisă de Judecătoria Rădăuți, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Siret, au efectuat o percheziție la domiciliul suspectului de 45 din localitate, ocazie cu care în interiorul locuinței, au fost identificate produse accizabile de contrabandă respectiv băuturi alcoolice de diferite mărci, de proveniență ucraineană și Duty Free în cantitate totală de 76,7 litri și  53 pachete țigări de proveniență ucraineană și Duty Free de diferite mărci, prejudiciul fiind de aproximativ 3.000 lei.

„Bunurile au fost confiscate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului”, au precizat polițiștii de la IPJ Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.