Criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu va fi prezent peste câteva zile la Suceava pentru a lansa un volum de mărturii şi pentru a susţine o conferinţă. Volumul „Convorbiri cu Alex Ştefănescu”, este semnat de Ioana Revnic.

Sub genericul „La Suceava după 50 de ani”, cunoscutul istoric şi critic literar cu obârşii sucevene, Alex Ştefănescu, absolvent al Colegiului Naţional ”Petru Rareş” Suceava, va lansa un volum de mărturisiri şi va susţine o conferinţă la care sunt aşteptaţi elevii pasionaţi de lectură şi cadrele didactice preocupate de fenomenul literaturii contemporane.

Acesta va fi lansat joi, 5 decembrie, la ora 18.00, la Librăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall Suceava, şi de conferinţa cu tema „Cine mai are azi nevoie de literatură”, pe care exegetul, cu obârşie suceveană, o va susţine vineri, 6 decembrie, la ora 12.00, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”.

Evenimentul cu genericul „La Suceava după 50 de ani” este organizat de Asociaţia SEVA, Asociaţia Edu-Max, Librăria Cărtureşti şi Societatea Scriitorilor Bucovineni, având ca parteneri Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Universitatea „Ştefan cel Mare”, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, colegiile naţionale „Petru Rareş”, „Ştefan cel Mare”, „Mihai Eminescu”, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” şi Cabinetul parlamentar al deputatului Sanda-Maria Ardeleanu.

 

     

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.