De câteva săptămâni, prioritățile s-au schimbat iar viața a luat un alt curs pentru toată lumea. Cu toate acestea, este uimitor cum un virus rău îi aduce în față tot pe oamenii buni, care s-au remarcat și în perioada în care lucrurile erau pe făgaș normal.

Tot oamenii mari de atunci fac fapte mari acum. Vlăduț Gherman, tânărul primar din Slatina, județul Suceava, cel care a spulberat tot ce a însemnat expresia „nu se poate” în comuna sa, arătându-și profesionalismul, este din nou în atenția oamenilor cu o faptă lăudabilă. Edilul de la Slatina anunță că Primăria va dona către spitalul din Fălticeni, în cel mai scurt timp, 1  miliard de lei vechi. Ideea sa a fost îmbrățișată de toți consilierii locali.

„În fața pericolului, societatea trebuie să reacționeze împreună! Spitalul din Fălticeni este prima unitate spitalicească la care ajung oamenii din comuna noastră atunci când au o problemă de sănătate. Trăim vremuri care ne învață că banii nu sunt totul, dacă nu avem sănătate. Nu putem rămâne pasivi și vom transfera această sumă, ca donație, și sperăm ca spitalul de la Fălticeni să fie gata cât mai curând pentru că nu mai avem timp de pierdut în condițiile actuale. Le mulțumesc colegilor din echipa mea că au fost de acord cu această inițiativă și le transmit tuturor că îl pot împrumuta pe Dumnezeu, dacă aleg să facă o faptă buna”, a declarat pentru SuceavaLive, primarul Vlăduț Gherman. 

Noul spital din Fălticeni ar putea veni în sprijinul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, care trece acum prin momente fără precedent.

La spitalul din Fălticeni, lucrările de construcție sunt finalizate, interiorul la fel, au fost semnate și acordurile cadru cu furnizorii de echipamente medicale, însă lipsesc banii pentru aparatura necesară fiecărei secții , aceștia fiind printre ultimii pași înainte de începerea activității medicale.

2 Responses

  1. Petrea Vornicu

    Bine ar fi ca toate comunele limitrofe să contribuie din bugetul lor local la finanțarea Spitalului Fălticeni în vederea achiziționări și dotare cu echipamente și aparatură medicală.Acest lucru are o importanță foarte mare în cadrul actului medical.Un spital în care apelează la orice oră toți locuitorii comunilor limitrofe.Domnilor primari Și domnilor consilieri locali alăturați-vă la finanțarea Spitalului Fălticeni !

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.