Vineri, 27 noiembrie 2015, începând cu ora 18.00, Alexandria Librării, Shopping City Suceava şi Editura Rao organizează lansarea celei mai aşteptate cărţi ale anului 2015: „Biblia pierdută”, de Igor Bergler. Evenimentul va avea loc în zona food court din Shopping City Suceava.

Vor fi prezenți atât scriitorul Igor Bergler, cât și Ovidiu Enculescu, directorul editurii Rao. Cartea va fi prezentată de Doru George Pascal.

Având deja 25.000 de exemplare vândute în două luni, „Biblia pierdută” a lui Igor Bergler va avea lansarea oficială pe 20 noiembrie la GAUDEAMUS, cel mai mare târg de carte al României.

Romanul scris de Berger are un subiect cel puțin intrigant. Trei crime macabre îi schimbă planurile profesorului Baker de la Universitatea Princeton aflat la Sighişoara pentru o conferinţă de istorie. Cea mai controversată figură a Europei de Est, Vlad Ţepeş, a finanţat un proiect ambiţios care avea sa schimbe faţa întregii lumi. Proiectul: multiplicarea unui mesaj menit a fi descifrat doar de anumiţi iniţiaţi. În 1455 codul este ascuns în prima lucrare tipărită vreodată: Biblia B42 cunoscută şi ca Biblia lui Gutenberg. O adevărată odisee cuturală care îmbină desăvârşit momente de umor fin, episoade de suspans autentic, mesaje ascunse şi coduri secrete minuţios  construite, cartea eveniment a anului captivează de la prima propoziţie şi oferă o experienţă literară de neegalat.

„Arta suspansului lui Dan Brown întâlneşte cultura enciclopedică şi umorul lui Umberto Eco”, spune Calvin Moore, de la Harvard University, despre romanul scris de Bergler, iar Catherine Melissa Park, de la Columbia University, notează că volumul este „un puzzle de o inteligenţă diabolică. Cea mai bună carte despre conspiraţii din ultimii ani”.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.