Evenimentul de lansare oficială a candidaţilor PNL pentru alegerile locale din 2016, la Suceava, va avea loc în sala mare a Casei de Cultură Suceava, pe 23 ianuarie 2016, de la ora 17:00.

Alături de liderii locali vor fi prezenţi cei doi co-preşedinţi de la nivel naţional, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, dar şi alți membri din conducerea centrală a partidului.
Acest eveniment va cuprinde și lansarea candidaturii deputatului şi vicepreşedintelui la nivel naţional a PNL, Ioan Balan, pentru funcţia de primar al municipiului Suceava, precum şi cea a liderului liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.
PNL Suceava a stabilit deja că toţi primarii suceveni ai partidului aflaţi în momentul de faţă în funcţii vor candida pentru un nou mandat. Pe lângă aceştia, la evenimentul de pe 23 ianuarie vor fi prezentaţi în mod oficial şi toţi ceilalţi candidaţi din localităţile în care PNL nu are primari. Lansarea candidaturilor va fi urmată de un alt eveniment care va fi organizat la începutul lunii aprilie 2016, în cadrul căruia vor fi prezentate atât programul detaliat de candidatură cu care liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Ioan Balan, se va prezenta în faţa alegătorilor pentru câştigarea funcţiei de primar, cât şi programul pe care Gheorghe Flutur îl va avea pentru șefia judeţului Suceava. Alegerile locale din anul 2016 vor avea loc în data de 3 iunie 2016.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.