Prin programul de instruire se urmăreşte dezvoltarea competenţelor sociale şi dezvoltarea cunoștințelor de bază în utilizarea PC, internetului și a unor rețele de socializare la 35 de persoane cu dizabilităţi socio-psihiatrice, rezidenţi din cadrul CRRP Mitocul Dragomirnei şi CRRN Sasca Mică. Activităţile de instruire sunt desfăşurate de către 14 voluntari, studenţi din cadrul Universităţii „Ștefan […]

susPrin programul de instruire se urmăreşte dezvoltarea competenţelor sociale şi dezvoltarea cunoștințelor de bază în utilizarea PC, internetului și a unor rețele de socializare la 35 de persoane cu dizabilităţi socio-psihiatrice, rezidenţi din cadrul CRRP Mitocul Dragomirnei şi CRRN Sasca Mică.

Activităţile de instruire sunt desfăşurate de către 14 voluntari, studenţi din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” Suceava, FIG – departamentul Asistenţă Socială iar echipamentele au fost   donate de către General Dynamics.

Pentru mai multe detalii puteţi vizita pagina de internet www.facebook.com/voluntar.areas sau să ne contactaţi prin email voluntar.areas@gmail.com, sau la numărul de telefon: 0742682621, persoană de contact Sanda Gafiuc, coordonator proiect.

bottom

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.