Rezultatele oficiale ale alegerilor prezidențiale din județul Suceava arată că pentru Klaus Iohannis au votat 163.186 de suceveni, reprezentând 61,35% din voturi, iar pentru Viorica Dăncilă au votat 102.808 suceveni, adică 38,65% dintre aceștia.

Așadar, PNL Suceava a câștigat în 93 de localități, în condițiile în care 45 de primării sunt cu primari liberali.

Mai concret spus, Gheorghe Flutur l-a ciuruit pe Ioan Stan în 42 de localități, „performanțele” lui Stan ținându-se lanț de când acesta a preluat partidul la Suceava.

O demisie a lui Stan, nu vă gândiți la cea de onoare, că nu este cazul, ci de incompetență, ar fi cu adevărat o normalitate, iar vocile din județ ale primarilor cer același lucru, neoficial deocamdată.

L-am sunat pe președintele PSD Suceava, luni dimineață, la prima oră, de 6 ori, însă nu a răspuns decât câteva secunde, din greșeală, semn că și de tehnologie este depășit, nu doar de politica modernă a zilelor noastre.

Stan, nu doar că nu își asumă rezultatul josnic, dar mai și sfidează realitatea evidentă, în condițiile în care nu și-a prezentat demisia până la această oră.

Mai există însă câțiva oameni cărora le pasă de PSD Suceava, iar aceștia așteaptă o reformă și o schimbare!

 

 Gheorghe Flutur, tot mai puternic politic! Primarii, tot mai speriați

 

Un lucru este extrem de clar și sigur: în turul doi, presiunea a crescut la Suceava, iar primarii din județ, în special cei de altă apartenență politică decât PNL, au început să își pună semne de întrebare despre cum ar fi bine să procedeze.

Toți știu că nu e chiar ușor cu Flutur la cârma județului, iar celor care nu știu, pot să le aduc la cunoștință câteva aspecte VALABILE 100%. Voi începe cu aspectele bune, adică veștile bune:

  • Gheorghe Flutur va lua la PNL câțiva primari, însă nu orice fel de primari. Primari din comune cu potențial, buget și număr mare de locuitori (a se citi votanți).
  • Gheorghe Flutur va ține cont de cei care nu l-au sfidat și nu au scos un scor care să bată la ochi pentru PSD

Cam astea ar fi veștile bune. Să continuăm:

  • Dețin informații și dovezi cu primari PSD care au fost extrem de stresați săptămâna trecută pentru că Flutur nu i-a căutat și nici altcineva din echipa lui. Aceștia aveau bagajele, erau pe peron, doar că nu mai trecea trenul
  • Gheorghe Flutur știe că mandatul viitor îl are asigurat, iar tot ce își dorește este să facă istorie și, citez, „lumea să își amintească cum era Flutur”. Înțelegeți de aici că va tăia capete și nu puține, va fi împărat în țara lui, iar asta presupune multe pentru mulți!
  • Când a pierdut alegerile pentru șefia CJ, în 2012, după miezul nopții a rămas singur la partid, când a fost văduv și șomer „prietenii” au dispărut, iar acum a venit vremea să popească, din nou!
  • Nu știu cine îi va reprezenta pe social-democrații suceveni, cine va încerca să îl calmeze pe Flutur sau cui îi va păsa din PSD de primarii care vor trece la „post și rugăciune”
  • Gheorghe Flutur este cel important om politic din județul Suceava și nu numai!

PSD Suceava, bătăia de joc a unui „politruc” care se ține de scaun și funcții

 

Până la ora scrierii acestui material am stat la telefon, doar cu primari social-democrați și am încercat să aflu de la ei unde s-a greșit, care este părerea lor.

Voi reda, sub protecția anonimatului, câteva dintre declarațiile primarilor:

Adevărul este că suntem conduși de un bâlbâit care a distrus partidul și niciunul dintre noi nu are curajul să îi spună asta. L-am întrebat și atunci dacă a semnat pentru ca Dragnea să fie dat jos și ne-a mințit că nu, iar apoi a apărut documentul cu semnătura lui”, a spus un primar PSD din zona Humor.

 

Adevărul că după Mîrza am avut parte doar de «băieți buni». Nu ne-a ajutat cu nimic Stan. Zero bani. Cum să nu câștige Iohannis”, a spus un primar cu ani mulți în administrație.

 

Nu mă puneți pe mine să îmi asum greșelile partidului. Să și le asume cei de la partid. Și de la centru și de la județ”, a spus un alt primar tânăr.

 

Stați liniștită că Stan n-a înțeles nimic. Pe lângă faptul că ne bate PNL-ul la noi acasă, în loc să căutăm soluții, el vrea să mai și excludă câțiva primari PSD. Are prea mulți, cred”, a spus râzând un edil.

 

Mai există și alte declarații, însă pentru că nu pot fi reproduse mă voi opri aici.

Cui îi pasă de PSD să o spună acum sau să tacă pentru totdeauna!

Ioan Stan, lasă-i să facă politică! Du-te și joacă-te cu nepoțelul!

PS1:Ăia” care l-ați trădat pe Nechifor în 2016, așa vă trebuie!

PS2:Ăia” care îl regretați acum pe Nechifor, așa vă trebuie!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.