Județul Maramureș va institui și pe timpul zilei interdicțiile de circulație care sunt valabile acum numai noaptea la nivel național. Deplasările persoanelor vor fi limitate și vor trebui să fie justificate și între orele 6:00 și 22:00. Este primul județ care instituie astfel de măsuri.

Prefectul județului, Nicolae Silviu Ungur, a afirmat că aceste măsuri intră în vigoare de miercuri, 25 martie, și sunt valabile până în data de 15 aprilie. Măsurile au fost luate după ce autoritățile locale au constatat că populația nu a respectat instrucțiunile de distanțare socială.

La Suceava, această zonă devenită, din păcate, un adevărat focar, încă se mai așteaptă. Am fost fuduli și prea cu personalitate în a spune ce se petrece la Spitalul Județean și uite unde am ajuns: într-o situație fără precedent și într-un haos de nedescris.

Acum ne costă și vom plăti și mai scump! Fac un apel la autoritățile județene să închidă județul, să limiteze pe timp de zi ieșirile, să facă ordine, pentru că altfel vom trăi vremuri mai sumbre ca Italia.

Am avut un spital dotat la standarde americane, nu europene, cu cea mai mare Unitate de Primiri Urgențe din țară,  cu aparatură de milioane de euro, și ce-am făcut cu el?

Am transformat personalul medical în „carne de tun”, iar astăzi riscăm să omorâm o bună parte dintre oamenii din județ!

Lăsați fala! Închideți județul!

PS: Dacă nu v-am convins, vă anunț că acest virus nu ține cont dacă esti slugă sau împărat, bărbat sau femeie, președinte sau lăptar, iar cineva drag vouă, oricând poate fi infectat! Închideți județul!

 

One Response

  1. Anonim

    Avem in continuare spital foarte modern si cam atat…Personalul e tot ala,cu aceleasi apucaturi de spagari(cu toate ca medicii nu se mai pot plange de salarizare), atitudini de superioritate, mofturi si arogante. Asistentele si infirmierele sunt tratate ca pe niste gunoaie uitand ca ele le fac treaba de multe ori acelor asa zisi medici (care ori sunt la poker ori cu vreo asistenta dornica de afirmare). Pana si faimosul Macovei a fost surprins in urma cu ceva ani in parcarea spitalului in timp ce “iubea” o asistenta in masina…Da! Asta e adevarul! Si cu cine a fost inlocuit? Cu Motan, a carui cinism este faimos cand vine vorba de tratarea unui pacient sarac. Ce juramant al lui Hipocrat…Astia suntem!

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.