Laura Cătălina Culipei, o prezență activă în politica suceveană încă din anul 2007, se află astăzi la al treilea mandat în fruntea Organizației Județene a Femeilor Liberale, precum și la al doilea mandat de consilier județean, aceasta fiind și candidat al partidului pentru funcția de senator.

Prezența sa pe un loc la alegerile parlamentare a fost primită cu entuziasm atât de colegii liberali, cât și de oamenii din teritoriu și de primarii cu care, de-a lungul anilor, a conlucrat.

Cunoscută ca om de afaceri, mamă și familistă convinsă, Laura Cătălina Culipei a ajuns să fie apreciată și în mediul politic pentru munca constantă depusă pentru partidul din care face parte, dar și pentru seriozitatea cu care a tratat fiecare problemă expusă de un cetățean sau de un ales local. Scopul său rămâne același și din postura de candidat la funcția de senator.

„Sunt onorată de încrederea pe care mi-au oferit-o colegii mei de partid și nu-mi rămâne decât să fiu  același om deschis la problemele celor din jur, însă, cu mai multe pârghii dacă voi deveni senator. Nu mă voi apuca de făcut promisiuni, însă sunt domenii în care este nevoie de intervenit, unele legi nefiind cele mai prietenoase”, a declarat Laura Cătălina Culipei.

Aceasta este conștientă și de faptul că o femeie cu o voce credibilă este, în definitiv, o femeie puternică,  într-o lume care le aparține încă bărbaților, de aceea vede prezența femeilor în politică o necesitate.

„Este, poate, mai simplu ca unele dintre doamne să strălucească în propriul con de umbră, mai puțin expus ochiului critic al societății, însă, cu siguranță, este nevoie și de femei implicate și hotărâte în politică. Până la urmă, aceasta este o obligaţie care derivă din dreptul nostru la vot, cucerit cu greu și pentru care multe femei mai luptă  încă în diferite colţuri ale lumii”, a declarat Laura Cătălina Culipei, candidat al Partidului Național Liberal la funcția de senator.

La alegerile parlamentare din 6 decembrie, Laura Cătălina Culipei ocupă locul 2, pe lista de la Senat, locul 1 fiind deținut de actualul senator, Daniel Cadariu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.