Îmbrăcată într-un costum vechi și autentic, cu o prezență artistică deosebită, tânăra artista de muzică populară din Bucovina Laura Erhan a arătat în cea mai recentă emisiune în care a fost prezentă că nu doar talentul muzical este punctul său forte, ci și spontaneitatea.

Prezentă în emisiunea „La Măruță”, de la cea mai urmărită televiziune în acest interval orar, frumoasa sadoveancă a vorbit despre parcursul său artistic de până acum, dar și despre planurile de viitor pe care le are pe plan artistic.

„A fost cu adevărat o onoare să fiu prezentă într-o emisiune atât de urmărită și îmi doresc din tot sufletul să fi fost pe placul tuturor celor care urmăresc această frumoasă emisiune. Așa cum am spus și în cadrul programului tv, tuturor celor care mă îndrăgesc le pregătesc noi surprize muzicale, la care cu drag lucrez și zilele acestea. Vreau să mulțumesc și pentru multele mesaje pe care le-am primit de la cei care s-au uitat la această emisiune, mesaje care îmi dau putere și curaj să merg mai departe”, a declarat pentru SuceavaLive, artista.

Tot în cadrul aceleași emisiuni, Laura Erhan a vorbit și despre cele peste 50 de premii I pe care le-a cules în perioada în care mergea la concursuri de prestigiu din toată țara, dar și despre cât de mult contează aceste premii pentru un artist aflat la început de drum.

„În urma acestor concursuri a fost lansat primul meu material discografic, pe când aveam o vârstă destul de fragedă. Lucrurile au evoluat frumos, așa se face că anul acesta îmi doresc să aduc în fața publicului noi melodii, care să se afle pe cel de-al doilea album al meu care va fi lansat în curând”, a mai transmis artista.

Trebuie spus că din generația sa, Laura Erhan este deținătoarea celor mai multe premii, specialiștii afirmând în nenumărate rânduri că aceasta „are un talent nativ, care nu poate fi contestat și care o va ajuta să devină o artistă de succes”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.