Laura Haidău este astăzi una dintre cele mai iubite artiste ale Bucovinei, în repertoriul său găsindu-se piese cu diverse mesaje. De la mesaje cu umor, la mesaje despre viața de zi cu zi a omului și până la teme istorice, artista a încercat să creeze, cu condeiul inimii,  melodii în care oamenii să se regăsească.

La toate acestea se mai adaugă și albul imaculat al cămăşilor, în contrast cu primul bundiţelor, oacheşele flori de pe baticuri, care completează frumuseţea interioară a artistei.

Cea mai recentă melodie a sa, pe care în surt timp o va lansa, vorbește despre cea mai importantă calitate a unui OM, și anume: OMENIA.

Menită să îi indemne pe oameni să renunțe la răutate și să fie mai îngăduitori cu cei din jurul său, melodia este dedicată tuturor celor care cred că, fiecare dintre noi  poate contribui la o lume mai bună.

Laura Haidău, despre noua sa melodie

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni că artista trăiește prin bucuria oamenilor, aceasta cântând cu drag și dragoste pentru inimile acestora. Despre cea mai recentă melodie a sa, Laura Haidău spune că este o trăire care a fost pusă pe muzică.

Sunt bucuroasă să vorbesc despre această melodie, mai ales că, la evenimentele din ultima perioadă am interpretat câte o parte din ea, iar oamenii au reacționat extraordinar de bine. Fiecare cântec este o mică parte din sufletul meu, asta nu înseamnă însă că toate sunt inspirate din viaţa mea. Cred că ar fi un soi de egoism să-mi cânt doar propriile trăiri, or menirea mea este de a bucura publicul şi de a mă adresa cât mai multor segmente din acesta. Melodia „Dau cămășa de pe mine, omului care-mi vrea bine” este însă o melodie care mă reprezintă, o melodie la care am muncit cu mult drag și sper ca oamenii să simtă asta de fiecare dată când o vor asculta. Este o chestiune de zile până această melodie va fi lansată, așadar îi îndemn pe toți cei care sunt nerăbdători să o audă să fie cu ochii pe contul meu de YouTube”, a transmis artista.

Artista care nu cântă pe scenă, ci între oameni

Cu o modestie rar întâlnită în zilele noastre, artista Laura Haidău coboară des între oameni atunci când este la spectacole și asta pentru că, spune ea, scena trebuie privită ca un altar, iar publicul trebuie privit ca o icoană.

 ,,Publicul este cel mai mare iubitor dar și cel mai mare critic. El este cel care îți dă notă. Aplauzele oamenilor îți spun ceea ce a fost și ce nu a fost, iar valoarea ta se măsoară în aplauzele acestora. E de-a dreptul minunat când vezi oameni care se bucură cu tine și aplaudă. În gând, pe scenă, îmi spun, cum zicem noi bucovinenii «Doamne-ți mulțumesc»”, a conchis Laura Haidău.

O parte din cea mai nouă melodie care urmează să fie lansată în curând:

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.