Lansată în luna noiembrie a anului 2016, melodia „Acasă-i România” a interpretei de muzică populară Laura Olteanu a reușit să se claseze în topul preferințelor românilor, de atunci și până în prezent.

Cântată la fiecare petrecere și reinterpretată și de alți artiști, melodia Laurei Olteanu a ajuns astăzi la aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube.
Artista recunoaște că s-a așteptat ca melodia sa să fie una de succes, întrucât a investit mult suflet și dăruire, iar în realizarea ei o întreagă echipă de profesioniști și-a pus amprenta.

„Mă bucur din tot sufletul că această melodie a ajuns să fie atât de cunoscută într-un timp scurt. Am știut de la bun început că va fi o capodoperă și că va fi îndrăgită de tot românul care o ascultă, datorită mesajului pe care îl poartă. Oricine  se regăsește în această poveste care ne-a fost hărăzită să o trăim. Am simțit de la început că trebuie să fac ceva pentru toți românii, dar și pentru tinerii zilelor noastre care trebuie să își cunoască istoria”, a declarat Laura Olteanu.

Laura Olteanu: „Pentru anul centenar melodia «Acasă-i România» spune totul”

Laura Olteanu: „Pentru anul centenar melodia «Acasă-i România» spune totul”

Acum, în anul centenar, melodia Laurei Olteanu are parcă o încărcătură istorică și mai mare. Acesta este și motivul pentru care artista nu s-a gândit să mai lanseze în viitorul apropiat o melodie cu temă istorică.

„Cred că pentru anul centenar melodia «Acasă-i România» spune totul. Nu consider că mai poate fi o temă care să o surclaseze și, mai mult decât atât, melodia încă mai are nevoie de timp să se așeze, fiind încă în ascensiune. Pe viitor, cu siguranță îmi voi îmbogăți repertoriul cu teme patriotice”, a declarat pentru SuceavaLive, cântăreața.

„Acasă-i România” a însemnat pentru Laura Olteanu și ascensiune impresionantă în acest domeniu.

„Recunosc că notorietatea mea s-a îmbogățit radical datorită acestui proiect și asta probabil pentru că în această melodie găsim identitatea neamului romanesc. De aceea, pentru mine unicul plan este să mă menajez cât mai mult posibil pentru a face față acestui an maraton. 2018 se anunță unul din cel mai solicitant, plin de evenimente: spectacole, petreceri private, deplasări în străinătate, dar și filmări la diferite televiziuni. În plus voi lucra și la noi videoclipuri. Pentru românii mei am un singur mesaj: niciodată să nu ne pierdem credința în Dumnezeu și speranța într-un viitor și o lume mai bună”, a conchis Laura Olteanu.

Albumul de muzică populară „Acasă-i România” a fost lansat alături de Orchestra Fraţilor Advahov.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.