Duminică, 31 iulie, comuna Poiana Stampei a găzduit o nouă ediție a Festivalului Național „Flori de pe Dorna”, ediție ce a întrecut prin invitați și organizare, multe evenimente de acest fel din județ și din țară.

În cadrul acestui eveniment, timp de 3 ore, scena a aparținut unor invitați speciali, ce au reușit să transmită o emoție greu de uitat prea curând.

Laura Olteanu a lansat la Poiana Stampei un nou proiect de anvergură: colaborarea cu Orchestrele Ștefăneț și Ethno Republic, precum și cu frumoasa Cornelia Ștefăneț.

 Reacția publicului a fost una extrem de plăcută,  în cadrul programului artistic Laura Olteanu schimbând  mai multe costume populare, aceasta abordând mai multe zone folclorice, fiind deja cunoscut talentul său de a se adapta la fiecare provocare muzicală.

Cea care a transformat una dintre melodiile sale într-un imn al românilor a mai demonstrat încă o dată că nu întâmplător a câștigat de-a lungul timpului respectul celor mai importanți oameni din muzica populară românească și din Republica Moldova.

De asemenea, profesionalismul celor două orchestre prezente pe scena din Poiana Stampei a transformat acest eveniment într-un act de cultură de înaltă calitate bazat pe un respect nemărginit pentru rădăcini.

O reală surpriză a fost și duetul Laurei Olteanu  cu frumoasa Cornelia Ștefăneț, dar și interpretarea unor melodii cunoscute din folclorul românesc sub o altă formă decât cea știută de publicul larg.

„Spectacolul de la Poiana Stampei a fost o minune de la Bunul Dumnezeu îngăduită spre bucuria noastră. Cerul s-a oprit din a ploua torențial și pe tot parcursul spectacolului a strălucit soarele în toată splendoarea lui. Slavă,Ție,Doamne ! Am avut bucuria și onoarea să cânt alături de Orchestra Frații Ștefăneț, alături de Ethno Republic by Marcel Ștefăneț si de frumoasa și talentata Cornelia Ștefăneț. Le aduc mulțumiri și instrumentiștilor din orchestre și apreciez cu sufletul munca pe care au depus-o.

Am reîntâlnit publicul din comuna Poiana Stampei,minunat si călduros,oameni dornici să guste din frumosul vietii.

Multumesc staff-ului meu care a muncit la realizarea acestui eveniment: tehnicieni,sunetiști,cameramani,Butnaru FILMS.

Multumesc pentru make-up Larisei Scutariu, iar pentru hair- Roxanei Ciubotaru.

Publicul de acasă a reusit să savureze live-online acest spectacol cu ajutorul partenerului media Suceavalive.ro

Soțul si familia mea îmi sunt alături, mă susțin și încurajează , iar împreună sunteam cea mai puternică echipă!

Onorată de distinctiile primite, îi multumesc domnului primar, Viluț Mezdrea ,Consiliul local al Comunei Poiana Stampei si jurnalistei Raluca Bercea-Tilihoi că ne-a prilejuit bucuria revederii cu publicul, într-un spectacol de zile mari”, a transmis Laura Olteanu, la finalul evenimentului.

Acest nou proiect a reușit să cucerească la prima vedere tocmai pentru că nu s-a făcut, nicio secundă, rabat de la calitate, în spatele său fiind munca unor echipe ce au știut exact ce au de făcut.

Astfel, nu e de mirare că a fost aplaudat la scenă deschisă și apreciat de toți cei care au luat parte la Ziua Comunei Poiana Stampei.

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.