Îndrăgita artistă Laura Olteanu va cânta sâmbătă, 18 martie, pentru publicul băcăuan. Spectacolul, care face parte din turneul „Acasă-i România”, se va desfășura la Teatrul de Vară „Radu Beligan” Bacău, începând cu ora 18:00.

Alături de Laura Olteanu, pe scenă vor urca nume mari din folclorul românesc, între care Ionuț Dolănescu, Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Cristian Pomohaci, Steliana Sima, Sorin Filip și  Andra Olteanu, recitalurile fiind acompaniate de Orchestra Ansamblului Profesionist „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Laura Olteanu și-a propus ca turneul „Acasă-i România” să se desfășoare pe parcursul mai multor luni, în cel puțin zece județe din țară, urmând ca ulterior să se mute peste hotare.

 

 O nouă melodie patriotică, lansată în cadrul spectacolului de la Bacău

 

După succesul incontestabil al melodiei „Acasă-i România”, Laura Olteanu a decis să mai lanseze o piesă patriotică, care să rezoneze cu românii. Astfel, în cadrul spectacolului de la Bacău vor răsuna și versurile patriotice ale noii melodii.

Trebuie spus că în cadrul acestui spectacol vor evolua și copiii artistei, Andra și Nicolae,  care vor cânta în premieră împreună.

Spectacolul va fi prezentat de Vasilica Tătaru, iar regia artistică va fi realizată de Cosmin Man.

 

 

Laura Olteanu: „Sunt un vulcan de energie”

Vineri, 17 martie, au avut loc ultimele repetiții înainte de spectacolul de la Bacău.

Protagonista spectacolului, artista Laura Olteanu, a transmis că are doar emoții pozitive.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.