Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a vorbit, joi, despre două dintre legile Big-Brother. La scurt timp după ce președintele CCR, Augustin Zegrean, a denunțat presiuni la adresa judecătorilor constituționali, Zgonea a declarat că Legea cartelelor pre-pay și cea a securității cibernetice sunt importante și urgente pentru structurile de securitate națională.

zgonea

„Cele două legi sunt esențiale pentru ca instituțiile să poată să reacționeze preventiv, astfel încât să ne asigure nouă securitate maximă, ca să putem să beneficia de libertățile fundamentale. Legea cartelelor pre-pay și legea securității cibernetice sunt importante și urgente pentru structurile de securitate națională. Eu sunt pentru securitate maximă, dar și pentru păstrarea libertăților fundamentale. Nu pot să nu văd ce se întâmplă azi în Europa sau în vecinătatea noastră estică și să nu lucrez ca parlamentar pentru a asigura toate instrumentele pe care le cer aceste instituții ca să îmi asigure securitatea”, a declarat Valeriu Zgonea, la TVR 1, potrivit dcnews.ro

El a adăugat că securitatea pentru fiecare cetățean și pentru fiecare comunitate este primordială, dacă se dorește prosperitate, și trebuie să se țină cont că sunt anumite legi care țin de siguranța națională, prin care se dau instrumente instituțiilor stabilite prin lege să se ocupe de securitatea și siguranța cetățenilor.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.