La Șcheia lucrurile se fac după bunul plac  al autorităților locale. O familie de suceveni, care deține o casă în comuna de la marginea Sucevei s-a trezit că falnicul nuc plantat cu generații în urmă a fost pus la pământ pentru a face loc unor pavele. Potrivit familiei afectate, arborele a fost plantat pe proprietatea acesteia, însă, între timp, acesta s-a extins și a rămas înafara gardului care împrejmuiește curtea. Astfel că autoritățile locale, împreună cu constructorul, au decis să îl trântească la pământ.

Revoltați, membrii familiei au fost la instituțiile care ar fi trebuit să avizeze tăierea nucului, întrucât acești arbori sunt protejați de o lege specială, însă nimeni nu emisese un aviz în acest sens. Prin urmare s-au deplasat la Poliție și au depus o plângere penală pentru tăiere ilegală, violare de domiciliu și distrugere

Contactat telefonic pentru a răspunde unor întrebări firești, primarul comunei Șcheia, Vasile Andriciuc, nu s-a sinchisit să răspundă apelului reporterului SuceavaLIVE. O fi fost prea dimineață? Se ferește edilul să răspundă public pentru faptele sale? Cert este că, dacă la telefoanele presei se ferește să răspundă, la întrebările JUSTIȚIEI nu va avea încotro și va trebui să detalieze problema.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.