În data de 8 aprilie, pe raza comunei Ilişeşti, polițiștii au identificat două autoutilitare ce staționau pe partea carosabilă, în direcția Suceava – Gura Humorului. Trei persoane încărcau într-o semiremorcă agățată de autoutilitară, lemn rotund de esență rășinoasă, care se afla tăiat și depozitat în imediata apropiere a drumului.

S-a procedat la legitimarea conducătorului auto, un bărbat de 47 ani, din oraşul Gura Humorului, ocazie cu care acesta a precizat că nu are nici un document asupra sa și s-a urcat în autovehicul. Polițiştii i-au solicitat să verifice interiorul autoutilitarei, pentru a identifica documentele, însă conducătorul auto a pornit motorul și a plecat de la fața locului fără acordul poliției. Cel în cauză a fost urmărit de poliţişti, însă după ce a parcurs aproximativ 500 m, a pierdut controlul autoutilitarei și s-a răsturnat pe partea stângă a DN 17. În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omenești, ci numai avarierea autoutilitarei și a parapeților metalici de pe marginea părții carosabile.

Cantitatea de material lemnos sustrasă este de aproximativ 2 m.c., în valoare de 160 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor condiţiilor săvârşirii faptei şi a identificării tuturor participanţilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.