Liberalii depun vineri, la Parlament, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta. Potrivit Departamentului de Comunicare al partidului, documentul va fi depus în jurul orei 12.00.

Astfel, co-președintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, joi, în cadul unei emisiuni televizate la postul Realitatea TV, că sunt șanse ca Guvernul ”să cadă după moțiunea de cenzură”, arătând că există acordul PSRo și că se așteaptă răspunsul celorlalte grupuri parlamentare.

„Șanse sunt, dar sunt un politician echilibrat și nu aș spune că acest lucru sigur se va întâmpla. Șanse sunt. Avem acordul partidului dlui Geoană, așteptăm pe parcursul nopții, pentru că mâine depunem moțiunea, am transmis-o și celorlalte grupuri parlamentare — UDMR, grupul dlui Fenechiu, minorități altele decât UDMR și independenților—, poziția lor”, a declarat Vasile Blaga, potrivit Agerpres.

Liderul liberalilor a precizat că PNL are 173 de parlamentari, partidul lui Mircea Geoană — 13, iar pentru a trece moțiunea este nevoie de 280 de voturi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.