Liderii Partidului Național Liberal se întâlnesc astăzi în şedinţa Comisiei de unificare pentru a discuta de proiectele de pe agenda lor şi modul cum funcţionează organizaţiile din teritoriu.

Printre subiectele abordate vor fi şi cele referitoare la o posibilă moţiune simplă împotriva vicepremierului Gabriel Oprea, membru al Guvernului Ponta, dar şi modul cum decurg lucrările pentru legea votului prin corespondenţă.

Alina Gorghiu şi Cătălin Predoiu i-au cerut demisia lui Gabriel Oprea pentru că nu a explicat de unde a plecat, încotro se deplasa şi care era urgenţa ce impunea escorta poliţiei. Cei din PNL vor decide dacă depun moțiune simplă, o interpelare sau vor cere o comisie de anchetă în cazul Oprea.

Precedenta şedinţă a Comisiei de unificare a PNL a avut loc la sfârşitul lunii septembrie, după eşecul moţiunii de cenzură depuse de liberali împotriva Guvernului Ponta. Alina Gorghiu anunţa la finalul şedinţei Comisiei de unificare a PNL că liberalii nu vor purta un dialog cu partidele care îl susţin pe Victor Ponta, informează adevarul.ro.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.