Liderii Partidului Național Liberal se întâlnesc astăzi în şedinţa Comisiei de unificare pentru a discuta de proiectele de pe agenda lor şi modul cum funcţionează organizaţiile din teritoriu.

Printre subiectele abordate vor fi şi cele referitoare la o posibilă moţiune simplă împotriva vicepremierului Gabriel Oprea, membru al Guvernului Ponta, dar şi modul cum decurg lucrările pentru legea votului prin corespondenţă.

Alina Gorghiu şi Cătălin Predoiu i-au cerut demisia lui Gabriel Oprea pentru că nu a explicat de unde a plecat, încotro se deplasa şi care era urgenţa ce impunea escorta poliţiei. Cei din PNL vor decide dacă depun moțiune simplă, o interpelare sau vor cere o comisie de anchetă în cazul Oprea.

Precedenta şedinţă a Comisiei de unificare a PNL a avut loc la sfârşitul lunii septembrie, după eşecul moţiunii de cenzură depuse de liberali împotriva Guvernului Ponta. Alina Gorghiu anunţa la finalul şedinţei Comisiei de unificare a PNL că liberalii nu vor purta un dialog cu partidele care îl susţin pe Victor Ponta, informează adevarul.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.