Organizația  municipală a PNL Suceava l-a nominalizat pe consilierul local Daniel Prorociuc pentru funcția de subprefect al județului.

Acesta face parte din Consiliul Municipal Suceava, din 2013, din partea PNL și este unul dintre cei mai activi consilieri locali în special pe domeniile de tineret și sport. Printre inițiativele sale amintim lupta pentru redeschiderea terenurilor de sport ale școlilor și liceelor pentru publicul larg, implicarea în finanțarea și la nivel de juniorat a sporturilor sucevene, crearea unui număr unic de apel la nivelul Poliției Locale Suceava, premierea inclusiv a profesorilor și antrenorilor a căror elevi și sportiv aduc premii naținale și internaționale.

Tot el este cel care în 2014 a urcat cu bicicleta până la ultimul etaj al Primăriei, ca să atragă atenţia asupra lipsei pistelor şi parcărilor pentru biciclete.

Prorociuc deține o Diplomă de Licenţă în Economie “FEAA” (Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor), Secţia Marketing, Universitatea “Al.I.Cuza” din Iași, un Master în Publicitate şi Reclamă, la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice “David Ogilvy”, din cadrul “SNSPA“ (Școala Națională de Studii Politice și Administrative) din Bucureşți, precum și un Atestat în Advertising obținut la Academia Britanică de Afaceri şi Comunicare.

Invitat ca vorbitor sau trainer la diverse evenimente pe teme economice, de marketing și online, atât în cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava, cât și la evenimente din mediul corporatist, Daniel Prorociuc este și un susținător al vieții socio-culturale sucevene, fiind implicat probono personal sau prin parteneri/aparatură/promovare în diverse evenimente de pe raza municipiului Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.