Organizaţiile judeţene ale PNL vor organiza luni, începând cu ora 17:00, la nivelul întregii ţări, proteste împotriva Guvernului PSD – ALDE, condus de Mihai Tudose. Acțiunile, spun liderii partidului, fac parte din campania de informare lansată în scopul determinării tuturor parlamentarilor, indiferent de culoare politică, să voteze pentru adoptarea moţiunii de cenzură şi demiterea Guvernului Tudose.

Și la Suceava, liberalii vor protesta din fața sediului partidului, până în fața Prefecturii Suceava.

„Ne întâlnim la ora 17, la sediul PNL de pe Aleea Trandafirilor, după care ne deplasăm în marș înspre Prefectura Suceava. Acțiune autorizată!”, au scris liberalii pe rețelele de socializare.

„În mai puţin de un an, guvernarea PSD-ALDE a aruncat la coşul de gunoi promisiunile făcute în campanie şi, odată cu ele, speranţele românilor într-un trai mai bun. Beneficiile unei creşteri economice substanţiale au fost anulate de măsurile populiste şi haotice luate în economie de cuplul de economişti de renume mondial Dragnea – Tudose împotriva mediului de afaceri şi a contribuabililor oneşti din această ţară. Minciuna PSDragnea a avut picioare atât de scurte încât, în mai puţin de un an, românii au văzut că programul de guvernare, pus sub titulatura „Îndrăzneşte să crezi”, a fost o iluzie vândută cu maximă neruşinare”, arată liberalii în textul moţiunii de cenzură.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.