În ședința de Consiliu Local desfășurată joi, 30 iunie 2017, s-au stabilit membrii, consilieri locali, în mai multe comisii ce privesc învățământul preuniversitar și evaluarea și selecția proiectelor cu finanțare nerambursabilă din fonduri publice. De asemenea, a fost stabilită și componența Adunărilor Generale ale Acționarilor la ACET și TPL.

Se pare că Partidul Național Liberal are întâietate în ceea ce privește componența AGA a celor două societăți. Astfel, fostul viceprimar al municipiului Suceava, Ovidiu Doroftei, a fost desemnat să reprezinte unitatea administrativ teritorială suceveană în ambele Adunări Generale.

Într-o primă etapă, a fost supus votului deliberativului numărul de consilieri ce vor face parte din AGA la ACET, precum și la TPL. Așa încât, pentru cele șapte locuri în AGA la ACET au fost propuși inițial Ovidiu Doroftei, Mihai Flutur, Daniel Prororciuc, Daniel Ungurean și Adrian Arămescu de la PNL, Cornel Grosar de la PSD și Constantin Munteanu, de la PMP.  Totodată, au mai fost propuși Eugen Girigan și Mitică Bejinaru, însă votul majoritar a fost pentru primii șapte. Pentru componența Adunării Generale a Acționarilor la TPL au fost propuși opt consilieri locali, pe cele cinci locuri stabilite inițial, însă, cu votul majorității au fost aleși Ovidiu Doroftei, Cristian Crețu și Bogdan Bicsi de la PNL, Constantin Munteanu de la PMP și Cristian Boberschi de la PSD. Tot în ședința ordinară a Consiliului Local din luna iunie, s-a completat și Consiliul de Administrație de la TPL, cu consilierii locali Daniel Ungurean și Mihai Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.