Liberalul Tudor Placintă, membru în Biroul Politic Județean al PNL Suceava, a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia îl critică dur pe deputatul PSD de Suceava George Șoldan.
Redăm integral comunicatul de presă:
„Deși sunt un politician mai tânăr, nu mai pot suporta demagogia și penibilul în care unii lideri PSD de Suceava se străduie să se afle în fiecare zi. Mă întreb și eu. De ce seniorii fug de răspundere? Trimit la sacrificiu tineri care se fac de râs prin atitudini publice rușinoase pentru generația noastră. Domnule Șoldan, de ce ți-e ciudă și te manifești cu atâta neliniștite după ce președintele Flutur s-a impus în coaliție și a reușit să deblocheze autostrada A7, înțepenită anterior până la Pașcani, dar care în momentul de față vine spre Suceava și spre Siret. Știe toată lumea că președintele Flutur a cerut în urma cu 2 ani proiectarea acestui tronson, știe că săptămânal, cu echipa de la CJ Suceava, alături de proiectant, a participat la acțiunile de forare a zonei autostrăzii. A contribuit la deblocarea situațiilor apărute în raport cu primăriile, cu unitățile avizatoare, a participat săptămânal la ședințele de CNAIR pentru a împinge această lucrare, pentru a se face cât mai repede. Ca lider politic care a coordonat programul de guvernare, președintele Flutur a trecut cu mâna lui acest tronson de autostradă, ca prioritar în programul de guvernare al coaliției, a solicitat bani europeni și s-a obținut negru pe alb suma necesară acestei bucăți de autostradă. Nu vă este rușine să îl tot apostrofați? V-ați făcut de râs cu podul de la Milișăuți și termenele pe care singur vi le-ați dat. Trebuie să scăpați de această meteahnă, chiar boală aș numi-o, de a vă considera priceput în diverse domenii, dar fără să știți. Tratați-vă, domnule Șoldan, până nu este prea târziu!
Ați criticat penibil acțiunile de Paște în Bucovina și după doar două zile Bucovina era recunoscută ca destinația turistică a anului, proiectul ținutului mănăstirilor fiind inițiat de Flutur. Ați criticat parcarea de pe Rarău, uitați-vă ce lucrare de nivel european a ieșit. Din nou ați fost penibil. V-ați lăudat cu Spitalul Județean Suceava, unde sub mandatele lui Gheorghe Flutur s-au investit peste 100 de milioane de euro pentru a întruni condițiile să devină spital clinic, iar dumneavoastră încercați sa va arogați meritele. Aceasta se cheamă impostură. Dacă veți continua în felul acesta vă garantez că veți avea parte de replici pe măsură din partea mea și din partea altor tineri din generația noastră, care nu vă mai suportă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.