Liberalul Vasile Tofan este noul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava. Desemnarea sa în această funcție a fost făcută în cadrul  ședinței  deliberativului județean de joi, 12 mai, în care acesta a fost votat de către colegi pentru a se alătura echipei de conducere a CJ. Trebuie precizat că Vasile Tofan l-a avut drept contracanditat pentru funcția de vicepreședinte pe social democratul Cristian Macsim.

„Onoarea-i dulce, dar borsul e acru! Nu pot să nu fiu recunoscător colegilor care mi-au dat votul astăzi, dar și colegilor de la PSD pentru că, într-un fel, e ca la Survivor: fiecare cu tribul lui! Singura promisiune pe care pot să v-o fac (n.r. consilierilor județeni) e următoarea: am să încerc să îmi fac cât mai bine treaba astfel încât domniile voastre să fiți cât mai puțin nemulțumiți de faptul că m-ați votat! Bine-ar fi să fie bine!”, a transmis noul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, Vasile Tofan.

Menționăm că, după numărarea voturilor, liberalul Vasile Tofan, consilier județean PNL, președinte ATOP și fost primar al municipiului Fălticeni, a fost ales cu 22 voturi pentru, 14 voturi împotrivă și un vot nul.

Reamintim că postul de vicepreședinte a rămas vacant după ce fostul vicepreședinte Cristinel Crețu, a demisionat din Consiliul Județean Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.