Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu, impreuna cu deputatul Daniel-Stamate Budurescu, au primit de curand la Bucuresti, un important grup format din 23 de foști primari, din trei departamente ale Franței: Yvelines, Chartres și Haute Normandie, membri ai Asociației foștilor primari ADAMY.

Oaspeții francezi au petrecut 10 zile în România, iar printre zonele vizitate s-a aflat și Bucovina. Francezii au spus ca nu s-au așteptat să vadă o țară atât de frumoasă, cu oameni de o ospitalitate rară, cu hoteluri foarte confortabile și cu șosele pitorești, chiar dacă nu există autostrăzi.

Fericiți că vremea i-a ajutat dar și că organizarea traseului făcută de Aldo Travel a fost impecabilă, prietenii francezi au anuntat că sunt pe cale de a semna o înfrățire cu Gura Humorului, dorind chiar să înființeze o replică a Asociației ADAMY în România.

ADAMY are ca obiectiv dezvoltarea spiritului civic prin susținerea școlilor, a elevilor și tinerilor aflați în dificultate, dar și promovarea unor activități menite să-i convingă pe cetățeni să-și exercite dreptul de vot.

Problema solidarității europene față de refugiații din Asia și Africa de Nord, chestiunea reprezentării feminine în structurile de conducere ale societății, soarta Francofoniei în lume, lupta anti-corupție în țările noastre au fost subiecte de maxim interes. “Ne simțim bine apărați aici.” au spus oaspeții.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.