Sâmbătă 14 octombrie 2017, o delegație formata din conducerea Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana a participat la invitația partenerilor din localitatea Crasna, Ucraina la manifestările prilejuite de sărbătoarea localității.
Cu acest prilej, având în vederea noua denumire a liceului, a fost încheiat un nou protocol de colaborare cu Gimnaziul din Crasna precum și cu Școala Medie Nr.1 Crasna.
Protocoalele au fost parafate de către directorii celor trei unități școlare: prof. Nicolae Robu și prof. Iulian Ciotu din partea Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana, respectiv prof. Ștefan Mitric din partea Gimnaziului din Crasna și prof. Istrati Viorica din partea Școlii Medii Nr. 1 Crasna, în prezența consulului României în Ucraina, Edmond Neagoe, primarul orașului Cajvana, Gheorghe Tomăscu, și primarul orașului Crasna Ștefan Dragun.
Scopul parteneriatului constă în realizarea de schimburi informaţionale în ceea ce priveşte sistemul de învăţământ şi de bune practici, în vederea intensificării capacităţii instituţiilor şi autorităţilor locale de a dezvolta şi implementa proiecte comune în domeniul educaţional şi social din zona transfrontalieră.
Trebuie spus că înfrățirea între Cajvana și Crasna a avut loc în anul 2016, odată cu Zilele Orașului Cajvana.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.