Firma Rer Ecologic Service din Buzău a depus o contestație privind liciația pentru salubritatea menajeră a municipiului Suceava la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor. Acest for a admis contestația împotriva documentaţiei de atribuire elaborată de municipiul Suceava privind procedura de licitaţie deschisă având ca obiect „Delegare prin concesiune a gestiunii serviciului de salubrizare menajeră” și a solicitat, printre altele, suspendarea procedurii de atribuire până la emiterea deciziei pe fond a Consiliului.

În aceste condiții, CNSC a decis suspendarea procedurii de atribuire. Decizia a fost emisă luni, iar Primăria Suceava va putea formula plângere în termen de 5 zile de la comunicare.

Licitația pentru salubritatea menajeră a fost programată pentru data de 1 noiembrie, a anunțat, săptămâna trecută primarul Ion Lungu.

Consiliul Local Suceava a aprobat, în septembrie, reluarea licitației pentru desemnarea operatorului de salubrizare menajeră pentru următorii 12 ani, valoarea contractului fiind de 83,829 de milioane de lei.

Firma SC Rer Ecologic Service Buzău SA este reprezentată de deputatul PNL Cristina Trăilă, fost președinte al Autorității Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP), actuala Autoritate Națională pentru Achiziții Publice.

 

 

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.