Așa cum s-a anunțat în presă, acum o săptămână a avut loc prima etapă a licitației privind lucrările de modernizare a zonei centrale din Suceava. Edilul a făcut un bilanț, încă preliminar a celor petrecute.

„Pe 8 ianuarie a avut loc licitația pentru continuarea lucrărilor de modernizare a zonei centrale a municipiului Suceava, în valoare de 2.577.268 lei. Au fost 3 oferte: SC Florconstruct SRL, Calcarul SA Pojorâta și asocierea Victor Construct Botoșani – Autotehnorom Suceava.” a declara primarul.

Acesta  a mai detaliat faptul că asocierea din urmă a avut și cea mai ieftină ofertă: „la o primă etapă, ca valori avem pe cei de la SC Florconstruct  cu 1.620.908 lei, pe cei de la Calcarul SA cu 1.857.723 de lei și pe cei de la Victor Construct și AutotehnoRom Suceva cu 1.575.580 de lei. Desigur, mai urmează etapa în care comisia de licitație va analiza toate ofertele și eligibilitatea acestora, dar sperăm să se adjudece această licitație și să trecem la treabă.”

Edilul a mai declarat că această etapă durează 120 de zile, „calculată bine pentru a începe lucrările în primăvară”. Și noi sperăm ca cei mai buni să câștige, cum de asemenea ne încredem în faptul că cei ce vor câștiga vor folosi materiale calitativ superioare celor folosite până acum.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.