Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a informat că licitația pentru asfaltarea și întreținerea străzilor din oraș a fost adjudecată de asocierea formată din firmele sucevene Florconstruct, SUCT, Conbucovina și Autotehnorom, asociere care a câștigat și licitația precedentă de întreținere a străzilor din Suceava. Edilul a subliniat că „a câștigat oferta cea mai scăzută”.

Potrivit primarului, după ce va fi finalizată perioada de contestații, firmele ce au câștigat vor semna contractul ce se ridică la 9,92 de milioane de lei.

Ion Lungu a precizat că la licitație au mai fost înregistrate două oferte ale firmei Conrec Botoșani și asocierii Grup Construct Bucovina și Auto Prima Serv, cea din urmă fiind descalificată. 

De precizat este că imediat după semnarea contractului vor începe plombările în toate cartierele, asfaltările și lucrările de întreținere, prioritățile fiind axul rutier principal, strada Mitropoliei, strada Stațiunii și strada Luceafărului.

Edilul a subliniat că pentru fluidizarea traficului rutier la ieșirea din municipiul Suceava spre Ipotești, în zona fostei Uzine electrice va fi amenajat un sens giratoriu.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.