Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi a anunțat că licitația pentru salubrizarea menajeră a Sucevei a fost contestată.

Potrivit acestuia, licitația câștigată de asocierea dintre firmele Diasil și Ritmic a fost contestată de firma Florconstruct, din municipiul Suceava.
E dreptul lor de a contesta, dar e un joc de-a șoarecele și pisica, doar pentru a își prelungi activitatea pe care o au acum în Suceava. Din nefericire, vine vacanța judecătorească, dar chiar și așa sunt optimist și cred că în toamnă vom semna contractul”, a declarat Lucian Harșovschi.

Oferta „Florconstruct” a fost declarată neeligibilă din cauza modului defectuos de completare a actelor.

Contractul pentru salubrizarea municipiului Suceava, în valoare de 18 milioane de lei, este valabil pentru o perioadă de 12 ani, cu posibilitatea de prelungire și ar putea fi semnat la sfârșitul acestei luni.
Firma câștigătoare va trebui să amenajeze 100 de platforme îngropate, din care 15 vor fi realizate în Obcini, 23 în George Enescu, 9 în Zamca, 26 în Centru, 24 în Burdujeni şi 3 în Iţcani. De asemenea, se vor realiza și 100 de platformele semiîngropate, din care 14 în Obcini, 24 în George Enescu, 7 în Zamca, 28 în Centru, 25 în Burdujeni şi 3 în Iţcani.
Noul operator va avea de amenajat și 30 de puncte supraterane de colectare selectivă cu 4 containere pentru deşeuri reciclabile, va trebui să doteze fiecare casă cu pubele de gunoi, pentru colectare selectivă, să monteze 1.000 de coşuri stradale şi să amenajeze câte două locuri de joacă pentru copii, cu suprafaţă elastică, anual.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.