La nivelul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri au fost realizate licitații publice pentru execuția lucrărilor de întreținere curentă pe timp de iarnă 2016-2017. Licitațiile au fost realizate pentru atribuirea acordurilor cadru pentru o perioadă de patru an.

La nivel național au fost inițiate proceduri pentru 57 de loturi, din care pentru 35 de loturi s-au încheiat Acordurile cadru. Alte 6loturi sunt în curs de semnare a Acordurilor cadru, 10 loturi sunt contestate, iar pentru altele 6 i se vor organiza negocieri fără publicare în paralel cu o nouă procedură de licitație.

În ceea ce privește lotul pentru Secția de Drum Național Suceava, soluționarea procedurii de achiziție acord cadru s-a încheiat, nefiind depuse contestații.

Procedurile au fost relansate în regim de urgență pentru Acordurile cadru pe 4 ani 2016-2020 și care se află în momentul de față la Agenția Națională pentru Achiziții Publice.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România estimează că materialele aflate în prezent pe stoc pot fi folosite pentru a asigura împrăștierea materialului antiderapant până în jurul date de 15 ianuarie 2017.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.