După un an și jumătate de la licitația privind asfaltarea străzilor din municipiul Suceava se poate semna și contractul propriu-zis.

Primarul Ion Lungu a precizat că după o serie întreagă de contestații și de procese în instanță, o asociere de firme a fost desemnată câștigătoare, urmând ca în perioada imediat următoare să se semneze contractul în cuantum de 28 de milioane de lei.

„Licitația a pornit în aprilie 2015, după un și jumătate de contestări, de anulări în instanță. Curtea de Apel avut ultimul cuvânt și a dat dreptate Primăriei Suceava.

Lucrările de asfaltare în următorii doi ani de zile, până în octombrie 2018, cu o valoare a contractului de aproximativ 28 de milioane de lei a fost câștigată de asocierea SC Auto Tehnorom SRL și SC OPR Asfalt SRL. I-am invitat în cursul zilei de vineri să vină la Primăria Suceava să semnăm contractul, iar începând cu 1 octombrie să intre în funcțiune noul contract”, a declarat Ion Lungu.

Edilul sucevean a mai precizat că se vor face recepții parțiale și de predare la lucrările aflate în curs de finalizare, cum ar fi cele de pe bulevardul Gavril Tudoraș, de pe strada Ienceanu și de pe Aleea Nucului, dar și pentru alte lucrări care sunt începute, între operatorii de asfaltare a acestor lucrări începute și nefinalizate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.