Din șirul lucrărilor întârziate, Ion Lungu anunță asfaltarea a încă două străzi din oraș, după ce ele erau programate de mult la asfaltare. Este vorba de Mihail Sadoveanu și de Bogdan Vodă, străzi cărora le-a fost de mult timp promisă asfaltarea, dar aveau nevoie mai întâi de rețea de apă și canalizare.

„O veste bună pentru cei care locuiesc sau tranzitează des străzile Mihail Sadoveanu și Bogdan Vodă. Pe 7 iunie 2016 va avea loc licitația electronică pentru modernizarea acestor două străzi. Așa cum am mai spus, ele au fost pregătite de mai mult timp, dar din păcate în anii din urmă nu am putut să le asfaltăm, să le modernizăm pentru că nu aveau apa și canalizare. S-au terminat cu greu aceste lucrări, care în sfârșit ne-au dat posibilitatea să începem procedurile pentru licitația electronică”, anunță Ion Lungu.

Lucrările stradale nu se opresc aici pentru străzile sucevene, dar deocamdată vremea neprietenoasă nu permite acest lucru. Ion Lungu a promis că se vor recupera întârzierile cât de repede se poate, dar deocamdată vremea nu permite marcarea sau asfaltarea străzilor.

„Din păcate vremea de afară nu ne lasă să lucrăm așa cum ar trebui, dar am reușit să finalizăm strada Jean Bart, am finalizat strada Zorilor, s-a turnat primul strat de binder pe strada Zamca, și dacă ne permite vremea, poate reușim să turnăm și asfaltul pe Slătioarei, pe Corneliu Coposu. Se lucrează deocamdată pe Mihai Viteazu și pe alte 15 străzi din oraș, dar și la marcaje rutiere. Cu acestea din urmă nu prea ne permite vremea, dar vom recupera imediat ce se mai oprește ploaia”, încheie primarul.

Deocamdată, de reținut este că licitația electronică are loc la două zile după alegerile locale, astfel că rămâne de văzut ce anume se va alege de asfaltările lui Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.