TSD Suceava a organizat în perioada 2-4 septembrie 2016 la Vatra Dornei, sub sloganul „Generaţia 2020”, a VI-a ediție a Şcolii de Vară TSD.

La eveniment au participat preşedintele interimar al PSD Suceava, deputatul Ioan Stan, fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, fostul europarlamentar, actual senator, Gabriela Creţu şi Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, parlamentarii suceveni, precum şi membrii ai Biroului Permanent Judeţean PSD Suceava.

Ecaterina Andronescu, senator PSD,  a făcut o radiografie complexă a contextului socio-politic actual punctând asupra rolului tinerilor în schimbările ce sunt necesare și cerute de așteptările electoratului și nevoile societății românești.

În mesajele transmise, liderii PSD i-au încurajat pe tineri să participe la reabilitarea imaginii clasei politice, să-și reevalueze motivația pentru care doresc să se implice în politica și să recucerească diaspora, ca electorat de stânga.

Tinerii au participat la activităţi educaţionale, dar şi recreaţionale şi de socializare. Şcoala de Vară TSD din acest an a cuprins o serie de ateliere în care s-au dezbătut teme de campanie, modalităţi de comunicare, inclusiv în spaţiul virtual.

Preşedintele TSD Suceava, Şoldan George, a subliniat contribuţia tinerilor la alegerile locale, nu mai puţin de cinci primari şi peste 50 de consilieri locali provenind din rândul lor, ceea ce demonstrează forţa Organizaţiei de Tineret a PSD Suceava.

Social democraţii au luat parte apoi la diverse activităţi sportive şi distractive în incinta unei baze sportive din municipiul Vatra Dornei.

Spre final preşedintele Ioan Stan, a subliniat că tinerii au demonstrat până acum importanţa lor în cadrul organizaţiei şi i-a asigurat ca proiectele lor se vor bucura de susţinerea conducerii partidului.

DSC_7252

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.