Liderul Partidului Verde filiala județeană Suceava, Dan Acibotăriţă, consideră că România va intra în perioada de guvernare fanariotă.

„Se va repeta un ciclu istoric început în 1711 și finalizat în 1821. Și asta doar dacă Parlamentul României îl va valida pe dl. Dacian Cioloș ca premier (care momentan este un candidat, dar perceput de europeni ca un prim-ministru cu drepturi). Atunci destinele românilor vor fi conduse din capitalele europene, iar acestea văd în România un uriaș profit, deci mulți bani, fără să-i pese de viața românilor”, a declarat președintele Dan Acibotăriţă.

Pe de altă parte, Acibotăriţă consideră că Cioloș nu reprezintă și nu se încadrează în valorile cerute de „Stradă”.

„România are zeci de mii de tineri cu școală și viziune, cum rar ți-e dat să întâlnești în alte state europene, căutați și curtați de firme multinaționale sau state bogate ale lumii, dar nerespectați în propria țară. Este strigător la cer ca un președinte să numească ca și candidat-premier un om care nu s-a încadrat în cerințele străzii, iar tinerii olimpici, români de valoare, cu brevete și inovații sunt lăsați deoparte”, a afirmat liderul Partidului Verde.

Dan Acibotăriţă, despre închiderea Bazarului din Lunca Sucevei

Șeful verzilor din Suceava nu vede cu ochi buni închiderea celui mai mare Bazar în aer liber din România, considerând că atât la ISU, cât și în Primărie, sunt numeroși specialiști care pot debloca situația.

„Totodată, noi, verzii suceveni, credem că prin închiderea Bazarului din municipiul Suceava, sute de oameni au rămas fără un loc de muncă, ceea ce nu este grozav, mai ales că suntem în prag de iarnă, vin sărbătorile, iar cheltuielile pentru întreținerea unei familii sunt crescute, cum de asemenea, nu este grozav nici să muncești într-o zonă lipsită de siguranță în caz de incendiu. La ISU Suceava, sunt numeroși specialiști, iar împreună cu cei din primărie și cu proprietarii chioșcurilor din bazar, se vor găsi soluții acceptate de ambele tabere. Fără discuții, în condiții normale, nimic nu se va rezolva”, a precizat președintele Dan Acibotăriţă.

 

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.